Quantcast
Η Ελενα Κουντουρά στο συνέδριο της ΑΒΤΑ - enikonomia.gr
share

Η Ελενα Κουντουρά στο συνέδριο της ΑΒΤΑ

δημοσιεύτηκε:

Στο συνέδριο της Ένωσης Βρετανών Τουριστικών Πρακτόρων (ΑΒΤΑ), που ολοκληρώθηκε σήμερα στην Πύλο, συμμετείχε η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά.

Ειδικότερα, το συνέδριο αυτό το διοργάνωσε ο ΕΟΤ σε συνεργασία με την  ΑΒΤΑ. Η κ. Κουντουρά κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Πύλο, είχε μια σειρά διαδοχικών συναντήσεων. Αρχικά ήρθε σε επαφή με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη και στη συνέχεια  συναντήθηκε με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, (οι οποίοι παραβρέθηκαν στις εορταστικές εκδηλώσεις του συνεδρίου  της ΑΒΤΑ).

Το παρών στο συνέδριο έδωσε  και ο Πρέσβης του Ηνωμένου Βασιλείου στην Ελλάδα,  Τζον  Κίττμερ.

Η υπουργός αναφέρθηκε στη σημαντική συμβολή των βρετανικών τουριστικών πρακτόρων στην αύξηση του τουριστικού ρεύματος προς την Ελλάδα.

«Το Ηνωμένο Βασίλειο αποτελεί τη δεύτερη σημαντικότερη τουριστική αγορά για την Ελλάδα, αλλά και τις δυνατότητες  της  περαιτέρω ανάπτυξης του ελληνικού τουρισμού, ο οποίος για το 2015 αναμένεται να καταγράψει νέο ιστορικό ρεκόρ αφίξεων, υπερβαίνοντας τα 25 εκατομμύρια επισκέπτες», σημείωσε χαρακτηριστικά.

 Αξιοσημείωτο είναι ότι για δεύτερη φορά, η ΑΒΤΑ διοργάνωσε  το ετήσιο συνέδριό της στην Ελλάδα.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.