Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «“Η ανάκαμψη θα έρθει γρήγορα”» κυκλοφορεί σήμερα η Realnews. Η εφημερίδα δημοσιεύει αποκλειστικές δηλώσεις των υπουργών Οικονομικών και Ανάπτυξης.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:
– Μηνύματα αισιοδοξίας για την επανεκκίνηση της οικονομίας.
Χρήστος Σταϊκούρας: «Η Ελλάδα έχει τη δυνατότητα και τη μεγάλη ευκαιρία όχι απλώς να ανακάμψει, αλλά να εισέλθει σε ισχυρή και βιώσιμη ανοδική τροχιά».
Αδωνις Γεωργιάδης: «Η επανεκκίνηση της οικονομίας γίνεται με ρυθμό ταχύτερο του αρχικά προβλεπομένου. Ο σχεδιασμός υλοποιείται με επιτυχία: η πορεία των κρουσμάτων είναι καθοδική, της αγοράς θετική».
– Το οικονομικό επιτελείο εκτιμά ότι η ύφεση το 2020 δεν θα είναι διψήφια και θα κινηθεί κάτω από το όριο του 8%.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:
– Αυστηρή προειδοποίηση του Aρχηγού των Eνόπλων Δυνάμεων: «Κανένας δεν θα παίξει με το ένστικτο της εθνικής μας επιβίωσης». Τι λέει ο στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος στους επιτελείς του για τις νέες προκλήσεις της Αγκυρας.
Ντόρα Μπακογιάννη: «Θα πρέπει να υπάρξει μια συνολική συμφωνία της Ευρώπης με την Τουρκία για θέματα οικονομίας, μετανάστευσης και συνόρων, που θα προβλέπει τη συμμόρφωση της Τουρκίας στο Διεθνές Δίκαιο».
Γιώργος Κατρούγκαλος: «Να συγκληθεί Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών, ώστε να έχουμε ένα συνεκτικό εθνικό μέτωπο στην εξωτερική μας πολιτική».
– Πρωτογενές πλεόνασμα: Μείωση του στόχου θα ζητήσει η Αθήνα. Αίτημα για χαλάρωση του δημοσιονομικού κλοιού θα υποβάλει η κυβέρνηση στους δανειστές
– Πρωτοποριακή θεραπεία με ελληνική σφραγίδα. Επιστήμονες εξηγούν στην «R» πώς η Ελλάδα κερδίζει τη μάχη κατά του κορωνοϊού με τη χορήγηση πλάσματος σε όλους τους ασθενείς.
– Κινηματογραφικοί αστέρες δίνουν λάμψη στην Αμοργό! Στις 20 Ιουνίου ξεκινούν τα γυρίσματα της διεθνούς παραγωγής «Οι κόρες» στο κυκλαδίτικο νησί.
– Επίθεση με βιτριόλι: «Προετοίμαζε την ενέδρα επί μία εβδομάδα». Η κατάθεση του οδηγού ταξί που μετέφερε τη μαυροντυμένη γυναίκα. Οι διαδρομές από το Μετς στη λεωφόρο Συγγρού και η μυστηριώδης κλήση από καρτοτηλέφωνο.
– «Μου έδεσε τα χέρια με κορδόνια παπουτσιών». Η ανατριχιαστική κατάθεση του τελευταίου θύματος του «δράκου της Κέρκυρας».
– Συμβόλαιο θανάτου στη Βούλα για το «φάντασμα της Αμβέρσας». Με ποιο τρόπο συνδέονται οι δολοφονίες των Σέρβων βαρόνων στη Βάρη με την εκτέλεση του 47χρονου Βέλγου.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.