Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Πρόβλεψη για 4.000 κρούσματα την ημέρα!» κυκλοφορεί σήμερα η Realnews. Η εφημερίδα αποκαλύπτει το σήμα κίνδυνου από τη νέα έκθεση του Δημοσθένη Σαρηγιάννη.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:
– Εφιαλτικό σενάριο τον Δεκέμβριο. «Κινδυνεύουμε να γίνουμε Ιταλία, αν δεν εφαρμόσουμε τα μέτρα», δηλώνει στην «R» ο καθηγητής του ΑΠΘ.
– O βαρύς χειμώνας που περιμένουν οι μετεωρολόγοι εντείνει τις ανησυχίες των επιδημιολόγων για τη διασπορά του ιού.

– Παρατείνονται μέχρι τον Φεβρουάριο του 2021 τα μέτρα στήριξης για εργαζομένους και επιχειρήσεις.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:
– Νίκος Δένδιας: «H Ελλάδα διατηρεί το αναφαίρετο δικαίωμα μονομερούς επέκτασης των χωρικών της υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια». Ο υπουργός Εξωτερικών ξεκαθαρίζει ότι «η ελληνική κυβέρνηση δεν επιδιώκει τη στρατιωτικοποίηση της κατάστασης», αλλά παράλληλα διαμηνύει ότι «είναι δεδομένες τόσο η βούληση όσο και η ικανότητα της χώρας να υπερασπιστεί την εθνική της κυριαρχία».
– Δεν έχουν τέλος οι προκλήσεις του γιαλαντζί σουλτάνου. Ο Ερντογάν θέλει να μετατρέψει την ανατολική Μεσόγειο σε «οθωμανική λίμνη». Την ώρα που το «Oruc Reis» κινείται ανάμεσα σε Ρόδο και Καστελλόριζο, η Αγκυρα προαναγγέλλει έρευνες νοτίως της Κρήτης και ετοιμάζεται να στείλει γεωτρύπανο στην ελληνική υφαλοκρηπίδα. Οι διπλωματικές πρωτοβουλίες της Αθήνας και ο πολεμικός συναγερμός στις Ενοπλες Δυνάμεις.
Νίκος Βούτσης: «Η κριτική της αντιπολίτευσης για την ελάχιστη προετοιμασία της κυβέρνησης στην εξέλιξη της πανδημίας είναι απολύτως τεκμηριωμένη».
– Η πρώτη νύχτα στο κελί! Πώς αντέδρασαν κατά τον εγκλεισμό τους στη ΓΑΔΑ οι εγκληματίες της Χρυσής Αυγής. Ο διάλογος Μιχαλολιάκου-Κασιδιάρη. Πώς χάθηκε από τα «ραντάρ» ο Χρήστος Παππάς και ποιους θεωρεί υπεύθυνους η ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.
– Νέος γύρος αναδρομικών για 255.000 συνταξιούχους. Ποιες είναι οι τρεις κατηγορίες των δικαιούχων και πότε θα πληρωθούν.
– Μετά το γκολ στη Μαρσέιγ ο Αχμέντ Χασάν δηλωνει στην «R»: «Θα παλέψουμε στο Οπόρτο για θετικό αποτέλεσμα».
– Δημήτρης Καμπανάρος: Ερωτηματικά για το τρίτο τεστ που τον οδήγησε στην αυτοκτονία.
– Καταθέσεις-σοκ για τον γυναικολόγο στη Ρόδο. Πώς περιγράφουν στις μηνύσεις τους δύο γυναίκες τα όσα υπέστησαν στο εξεταστήριο του γιατρού.




share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.