TASTE ΚΟΥΙΖ. Μολύβια ανά χείρας και φύγαμε!
50 γαστρονομικές ερωτήσεις για δυνατούς λύτες.
– Από περίπου πόσα λουλούδια κρόκου παράγεται ένα κιλό σαφράν;
– Σε ποια περιοχή της Ελλάδας θα δοκιμάσουμε λαχανιά;
– Με ποιο εργαλείο κουζίνας συνδέεται ο όρος «οροσιγκάνε»;
– Από την εποχή ποιου βασιλιά της Γαλλίας λέγεται ότι χρονολογείται η μπαγκέτα;
– Με τη μαγειρική τέχνη ποιας χώρας συνδέονται οι μικρές τηγανίτες μπλινί;
Την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου στο περιοδικό real taste & style, που κυκλοφορεί με τη Realnews.