Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Άνοιγμα µε δόσεις» κυκλοφορεί, αυτήν την Κυριακή, η Realnews. Η εφημερίδα αποκαλύπτει το σχέδιο της κυβέρνησης για την επανεκκίνηση του λιανεμπορίου και την επαναλειτουργία των σχολείων.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– «Όλα θα κριθούν µε βάση την εικόνα των ΜΕΘ στην Αττική και τον αριθμό των κρουσμάτων», λέει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στους συνεργάτες του.

– Μελετούν νέο sms για τα καταστήματα.

-Πότε και πώς θα λειτουργήσει η αγορά και τι θα γίνει µε την εστίαση. Τι δηλώνουν στην «R» κορυφαίοι επιστήμονες.

– Το υπουργείο Υγείας συστήνει ομάδα εργασίας για να ξεκινήσει η χορήγηση του φαρμάκου από το Ισραήλ σε Ελληνες ασθενείς.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:


– Νέα φουρτούνα στο Αιγαίο προκαλεί ο Ερντογάν. Την ώρα που η Αθήνα περιμένει από την Αγκυρα απάντηση για τη συνέχιση των διερευνητικών επαφών, ο Τούρκος Πρόεδρος κλιμακώνει τις προκλήσεις. Νέα κρίση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις φοβούνται οι επιτελείς του ΓΕΕΘΑ.

Χρήστος Σταϊκούρας: «Επεξεργαζόμαστε βελτίωση των όρων στους τρεις πρώτους κύκλους της επιστρεπτέας προκαταβολής».

Ευκλείδης Τσακαλώτος: «Αυτό δεν λέγεται διακυβέρνηση, λέγεται επιτελική ανικανότητα µε επικοινωνιακές φιοριτούρες».

– Ολη η ρύθμιση για την επιδότηση 150.000 επιχειρηματικών δανείων. Τι προβλέπει το πρόγραμμα «Γέφυρα 2», που κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο.

– Πώς η Μήδεια «παρέλυσε» τη μισή Ελλάδα. Πινγκ πονγκ ευθυνών ανάμεσα σε ΔΕΔΔΗΕ, δήμους, περιφέρειες και δασαρχεία. Τέσσερις οργανισμοί έχουν συναρμοδιότητα ακόμη και για να κλαδευτεί ένα φυτό! 8 μήνες συζητούσαν στον δήμο Κηφισιάς για να κόψουν ένα δέντρο. Τα σχέδια για την υπογειοποίηση των καλωδίων ηλεκτρισμού που έχουν μείνει στα χαρτιά εδώ και 40 χρόνια. Συγκλονιστικές μαρτυρίες από πολίτες που έμειναν εγκλωβισμένοι στα σπίτια τους, χωρίς ρεύμα, νερό και θέρμανση.

– Κύκλωμα μαστροπείας στην ομοσπονδία πάλης. «Μου ζητούσαν σεξουαλικά ανταλλάγματα για να είναι χορηγοί µου», λέει στην «R» αθλητής που κατέθεσε στις εισαγγελικές Αρχές.

– Ανοίγουν στόματα για τον Λιγνάδη. Τι αποκαλύπτει στη μήνυσή του ο 25χρονος που καταγγέλλει ότι τον βίασε ο σκηνοθέτης το 2010.

– «Ο Χαϊκάλης προσπάθησε να µε βιάσει». Η «R» φέρνει στο φως νέα συγκλονιστική καταγγελία εναντίον του γνωστού κωµικού. Πώς και γιατί έδιωξαν τον Πέτρο Φιλιππίδη από δραµατική σχολή πριν από 7 χρόνια.

– Γιαν Εμβιλά: «Στην Ολλανδία για τη νίκη». Τι δηλώνει στην «R» ο άσος του Ολυµπιακού ενόψει του επαναληπτικού αγώνα µε την Αϊντχόφεν.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.