Η Σαρακοστή
είναι προ των πυλών και ο private chef
Κώστας Γεωργατζάς
μαγειρεύει με τα αγαπημένα του θαλασσινά τις πιο νόστιμες συνταγές για την
εποχή.
Την
Κυριακή 7 Μαρτίου στο
περιοδικό real taste
& style που κυκλοφορεί με τη Realnews.
Στο real taste & style που κυκλοφορεί με τη Realnews
δημοσιεύτηκε:
07:05
, 4 Μαρτίου 2021
Επικαιρότητα
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα
1 ημέρα πριν
Ρουμανία: Η ΔΕΗ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της εξαγοράς του χαρτοφυλακίου Ανανεώσιμων Πηγών...
9 ώρες πριν
Οι πολιτικές εφημερίδες 22/11/2024
10 ώρες πριν