Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Συναγερμός για τα κρούσματα στα σχολεία!» κυκλοφορεί, αυτήν την Κυριακή, η Realnews.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει πως οι επιστήμονες ανησυχούν για την υψηλή μεταδοτικότητα της μετάλλαξης «Δέλτα» στους ανηλίκους.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Νέα κορύφωση της πανδημίας τον Οκτώβριο προβλέπει ο καθηγητής Δ. Σαρηγιάννης.

– Το 30% των ημερήσιων μολύνσεων αφορά παιδιά και εφήβους. Ολα τα μέτρα που εξετάζουν τα υπουργεία Υγείας και Παιδείας για να συνεχιστεί απρόσκοπτα η διά ζώσης εκπαίδευση.

– Οι ειδικοί συμβουλεύουν. Τα ύποπτα συμπτώματα του ιού στα παιδιά που πρέπει να προσέχουν οι γονείς.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Εθνικό σχέδιο για τη στήριξη της νεολαίας. Η κυβέρνηση εξετάζει δέσμη μέτρων για τη νέα γενιά. Ο πρωθυπουργός προγραμματίζει περιοδείες σε όλες τις περιφέρειες της χώρας για να ακούσει από πρώτο χέρι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι. Ποιες προτάσεις επεξεργάζονται στο Μαξίμου για να έχουν οι νέοι άνθρωποι πρωταγωνιστικό ρόλο στην οικονομική, κοινωνική και πολιτική ζωή του τόπου.

– Ράλι 6 μηνών για τις εκκρεμείς συντάξεις. Αγώνας δρόμου για να αποδοθούν σε 130.000 δικαιούχους μέχρι τον Μάρτιο. Στη μάχη θα συνδράμουν από τον Οκτώβριο 1.200 πιστοποιημένοι δικηγόροι και λογιστές.

– Πρεμιέρα για τη ρύθμιση των χρεών της πανδημίας. Ανοίγει μέσα στην εβδομάδα η πλατφόρμα για την πληρωμή των οφειλών σε 36 έως 72 δόσεις.

– Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος. Το οδυνηρό λάθος και η βελούδινη συγγνώμη.

Θόδωρος Σκυλακάκης: «Οι Ελληνες δεν έκαναν γονικές παροχές. Το 2018, 150.000 αποποιήθηκαν την κληρονομιά τους. Η απαλλαγή έχει διαγενεακό και αναπτυξιακό χαρακτήρα».

Κώστας Ζαχαριάδης: «Είναι καθαρά ταξική όλη η οικονομική πολιτική αυτής της κυβέρνησης και θέλει να κρυφτεί πίσω από μια ψευδεπίγραφη εικόνα δήθεν υπέρ της μεσαίας τάξης».

– Η Δικαιοσύνη υψώνει τείχος στο κίνημα των αντιεμβολιαστών. Ξεκινά έρευνα για βαριά εγκλήματα που σχετίζονται με την απώλεια ανθρώπινων ζωών. Στο στόχαστρο των εισαγγελικών Αρχών δικηγόροι, ιατροί, νοσηλευτές και παραθρησκευτικές ομάδες.

– Αποκλειστικό: Ολο το πόρισμα για τον θάνατο του Mad Clip. Η μοιραία πλάγια πρόσκρουση που στοίχισε τη ζωή στον καλλιτέχνη.

– Σοκ στη Ρόδο: «Θεωρούσε τη γυναίκα κατώτερο ον». Τι ανέφερε η πρώην σύντροφος του δολοφόνου της Ντόρας στη μήνυση που είχε καταθέσει εναντίον του για βίαιη συμπεριφορά.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.