Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Πού το πάει ο Ερντογάν με τα νησιά» κυκλοφορεί σήμερα η Realnews

Η εφημερίδα αναφέρεται στο νέο κρεσέντο των τουρκικών προκλήσεων και στην απάντηση της Αθήνας.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Εμπειροι διπλωμάτες αναλύουν στην «R» τις κινήσεις και τις επιδιώξεις της Αγκυρας.

– Με απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας της Τουρκίας ξεκίνησε η νέα εκστρατεία αμφισβήτησης της ελληνικής κυριαρχίας στο Αιγαίο.

– Πώς ο σουλτάνος συντονίζει τις δημόσιες δηλώσεις και παρεμβάσεις των κυβερνητικών αξιωματούχων και των πρεσβευτών της χώρας του.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Η «R» στην Ουκρανία: Ωρες αγωνίας για τους Ελληνες της Μαριούπολης.

– Χωρίς ΦΠΑ τα νεόδμητα ακίνητα μέχρι το 2024. Οι φοροελαφρύνσεις που εξετάζει το υπ. Οικονομικών για την τόνωση της κτηματαγοράς και της οικοδομικής δραστηριότητας.

– Συνέντευξη της κυρίας Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη στην «R». «Ανοιχτή Επιστήμη και Τεχνητή Νοημοσύνη τα μεγάλα ζητήματα του αύριο». Για τις δυνατότητες των νέων τεχνολογιών και την ανάγκη εφαρμογής των Συστάσεων της UNESCO για τα δύο αυτά θέματα μιλά η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO.

– Πύρινη κόλαση στο Ιόνιο. Το ημερολόγιο του εφιάλτη.

Κωστής Χατζηδάκης: «Οι εργαζόμενοι έχουν μάτια και βλέπουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ παρέδωσε την ανεργία στο 17,2% και εμείς τη ρίχνουμε στο 12,8%».

Δημήτρης Τζανακόπουλος: «Η κυβέρνηση αξιοποιεί τον δημοσιονομικό χώρο για απευθείας αναθέσεις, κούρσες εξοπλισμών και φοροελαφρύνσεις στα πολύ υψηλά εισοδήματα».

– Νέα «όπλα» στη μάχη κατά της πανδημίας: Θεραπείες στο σπίτι! Οι πρώτες παρτίδες με αντιικά χάπια αναμένεται να φτάσουν στην Ελλάδα μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου. Οι ευρωπαϊκές Αρχές έδωσαν το «πράσινο φως» για να ξεκινήσει η χορήγηση του σκευάσματος της Pfizer, ενώ σύντομα αναμένεται και η τελική έγκριση για το φάρμακο της Merck. Με ποια διαδικασία θα συνταγογραφούνται στους ασθενείς.

– Θρίλερ στην Πάτρα: «Εξετάζουμε σοβαρά όλα τα ενδεχόμενα». Οι έρευνες των Αρχών για τους θανάτους των τριών κοριτσιών και τα κρίσιμα ερωτήματα των γιατρών.

– Δολοφονία Αλκη: Οι απολογίες και τα ένοχα μυστικά των 12 κατηγορουμένων.Το πινγκ πονγκ των ευθυνών και ο ρόλος του «Μεγάλου», που αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ..

Δείτε το τηλεοπτικό spot εδώ:

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.