Quantcast
Sales Excellence Awards 2016: Στην JTI Hellas ο διευθυντής πωλήσεων της χρονιάς - enikonomia.gr
share

Sales Excellence Awards 2016: Στην JTI Hellas ο διευθυντής πωλήσεων της χρονιάς

δημοσιεύτηκε:

Διευθυντής Πωλήσεων της Χρονιάς για το 2015, αναδείχθηκε ο Διευθυντής Πωλήσεων της JTI Hellas, Δημήτρης Παρασκευόπουλος, χαρίζοντας έτσι στην JTI μια ακόμα τιμητική διάκριση.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των Sales Excellence Awards 2016 και αφορά στην κατηγορία «Διάκριση στις Πωλήσεις».  Τα κριτήρια με γνώμονα τα οποία η δεκατετραμελής κριτική επιτροπή επαγγελματιών και ερευνητών από τον χώρο των πωλήσεων αξιολόγησε τις συμμετοχές των επιχειρήσεων έδωσαν έμφαση στην ανάπτυξη των πωλήσεων το 2015, αλλά και στην καινοτομία των πρωτοβουλιών για την επίτευξη του εν λόγω στόχου, ενώ όλες οι συμμετοχές αξιολογήθηκαν βάσει μιας αδιάβλητης διαδικασίας, που θεσμοθέτησε το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος (ΙΠΕ) και η Boussias Communications.

Τα βραβεία Sales Excellence Awards διοργανώθηκαν για τέταρτη συνεχή χρονιά και αποτελούν τον σημαντικότερο θεσμό στην ανάδειξη και επιβράβευση των βέλτιστων πρακτικών πωλήσεων στην Ελλάδα. Στην τελετή απονομής, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Μαρτίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, παρευρέθηκαν πάνω από 500 επιχειρηματίες και υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης, ο κ. Παρασκευόπουλος σχολίασε σχετικά: «Η διάκριση αυτή ανήκει σε όλη την ομάδα πωλήσεων της JTI Hellas, αλλά και σε ολόκληρη την εταιρεία που μας δίνει τη δυνατότητα και τα εργαλεία ώστε να μπορούμε να αναπτυσσόμαστε ακόμη και στο σημερινό αντίξοο οικονομικό περιβάλλον. Η διάκριση αυτή αποτελεί μια ακόμη επιβεβαίωση της διαρκούς προσήλωσής μας στις ανάγκες τόσο των τελικών καταναλωτών όσο και των συνεργατών μας. Σε αυτόν τον δρόμο σκοπεύουμε να συνεχίσουμε να πορευόμαστε, αντλώντας δύναμη και έμπνευση και από τη σημερινή διάκριση».

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.