Quantcast
Τι ψάχνουν όλοι οι δισεκατομμυριούχοι στην Ισπανία; - enikonomia.gr
share

Τι ψάχνουν όλοι οι δισεκατομμυριούχοι στην Ισπανία;

δημοσιεύτηκε:

Ο δισεκατομμυριούχος Κάρλος Σλιμ, ο οποίος δραστηριοποιείται κυρίως στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών στη Λατινική Αμερική, είναι το νέο μεγάλο όνομα που “φλερτάρει” με την ισπανική αγορά κατοικιών. Ακολουθώντας το παράδειγμα άλλων δισεκατομμυριούχων, όπως ο Μπιλ Γκέιτς και ο Τζορτζ Σόρος, ο Κάρλος Σλιμ προχωρά σε μία σειρά επενδύσεων ποντάροντας στην ανάκαμψη της ισπανικής αγοράς από την κατάρρευση των προηγούμενων ετών.

Η πιο πρόσφατη επενδυτική κίνηση του Κάρλος Σλιμ, του πέμπτου πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο, είναι μία προσφορά εξαγοράς στην κατασκευαστική εταιρεία Fomento de Construcciones & Contratas SA που εδρεύει στην Βαρκελώνη.

Ο 76χρονος Κάρλος Σλιμ είναι γνωστός για την τάση του να προχωρά σε επενδύσεις όταν οι τιμές βρίσκονται σε πολύ χαμηλά επίπεδα, θεωρώντας πως πρόκειται για μεγάλες ευκαιρίες. Έτσι, η κατάρρευση της αγοράς κατοικιών στην Ισπανία, που άφησε τη χώρα με πλεόνασμα 1,4 εκατ. κατοικιών έχει προσελκύσει πολλούς δισεκατομμυριούχους που θεωρούν πως αποτελεί μοναδική ευκαιρία.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.