Quantcast
Στην Ελλάδα το πρώτο Casa Cook - enikonomia.gr
share

Στην Ελλάδα το πρώτο Casa Cook

δημοσιεύτηκε:

Της Εύας Οικονομάκη

 

Από τη Ρόδο θα ξεκινήσει τη λειτουργία του το νέο ξενοδοχειακό brand του Thomas Cook, το Casa Cook. Ο γερμανικός όμιλος θα εγκαινιάσει τον ερχόμενο Μάιο την πρώτη ξενοδοχειακή του μονάδα παγκοσμίως με την επωνυμία Casa Cook, στα Κολύμπια της Ρόδου. Πρόκειται για το 50ό ξενοδοχείο του Thomas Cook στην Ελλάδα, η οποία παραμένει ο δεύτερος πιο σημαντικός τουριστικός προορισμός για τον όμιλο. Τo Casa Cook αποτελεί το έκτο brand του ταξιδιωτικού ομίλου και απευθύνεται σε μία ομάδα ενήλικων μόνο τουριστών που αγαπούν το μποέμ πνεύμα.

«Το λανσάρισμα του Casa Cook αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο στην ανάπτυξη του ξενοδοχειακού μας χαρτοφυλακίου, το οποίο ανέρχεται σήμερα σε έξι brands για διαφορετικές κατηγορίες πελατών. Αναπτύχθηκε σε συνεργασία με μια ομάδα συμβούλων από τον τομέα του lifestyle και είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε ένα μοναδικά διαφορετικό brand -όχι μόνο εντός του δικού μας ομίλου, αλλά και στην αγορά της φιλοξενίας γενικότερα. Θέλαμε για το Casa Cook να αξιοποιήσουμε τις τρέχουσες τάσεις στον αστικό πολιτισμό -εστιάζοντας στη δεξιοτεχνία, τον εκλεκτικό σχεδιασμό και την ευημερία- και να το φέρουμε στην παραλία με ένα μποέμ στιλ», επεσήμανε ο διευθυντής μάρκετινγκ του Thomas Cook Group, Remo Masala. Το Casa Cook Ρόδου είναι ένα boutique ξενοδοχείο, με 90 δωμάτια και 2 σουίτες, που δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο σχεδιασμό του, με τη boho-chic αισθητική να δεσπόζει σε όλους τους χώρους. Οι τιμές των δωματίων, συμπεριλαμβανομένου του πρωινού, ξεκινούν από 100 ευρώ τη βραδιά. Ο R. Masala μιλώντας για τις προσδοκίες του ομίλου για τη φετινή χρονιά εκτίμησε ότι η Ελλάδα θα παρουσιάσει καλά δείγματα, ενώ υποστήριξε ότι το προσφυγικό δεν έχει τόσο αρνητικό αντίκτυπο όσο θεωρείται στις κρατήσεις για το καλοκαίρι, υπογραμμίζοντας πως υπάρχει μεγάλη μετατόπιση ενδιαφέροντος ταξιδιωτών από την Τουρκία σε προορισμούς της Ελλάδας.

O Thomas Cook, με πωλήσεις ύψους 9,6 δισ. ευρώ και πάνω από 20 εκατ. πελάτες σε όλο τον κόσμο, διαθέτει 189 ξενοδοχειακές μονάδες σε 15 χώρες στον κόσμο, εκ των οποίων τα 50 βρίσκονται στην Ελλάδα. Ο ταξιδιωτικός όμιλος που την 1η Μαΐου συμπληρώνει 175 χρόνια στην τουριστική αγορά φιλοδοξεί μέσα στο 2017 να προχωρήσει στη δημιουργία νέων ξενοδοχείων. Σημειώνεται πως οι μονάδες που βρίσκονται στην Ελλάδα λειτουργούν είτε μέσω franchise είτε ο ίδιος ο όμιλος διατηρεί τη διαχείριση του ξενοδοχείου.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.