Quantcast
Απεργίες: Χωρίς μέσα μαζικής μεταφοράς η Αθήνα αύριο και μεθαύριο - enikonomia.gr
share

Απεργίες: Χωρίς μέσα μαζικής μεταφοράς η Αθήνα αύριο και μεθαύριο

δημοσιεύτηκε:

Χειρόφρενο τραβούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς στην Αθήνα αύριο και μεθαύριο λόγω των απεργιών που κήρυξαν σωματεία εργαζομένων σε αυτά, εν όψει της ψήφισης του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό και το φορολογικό στην Ολομέλεια της Βουλής την Κυριακή.

Συγκεκριμένα, στην Αθήνα δεν θα κυκλοφορούν την Παρασκευή και το Σάββατο το μετρό, ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος και το τραμ, με τους εργαζόμενους να προχωρούν σε 48ωρη απεργία, ζητώντας την απόσυρση του νομοσχεδίου.
Παράλληλα, ακινητοποιημένα θα παραμείνουν τα τρένα και ο προαστιακός σιδηρόδρομος από αύριο έως και την Κυριακή, λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην τριήμερη απεργία της ΓΣΕΕ.
Σε 48ωρη απεργία προχωρούν αύριο και μεθαύριο και οι εργαζόμενοι σε τρόλεϊ και λεωφορεία αντιδρώντας στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο. Οι εργαζόμενοι στα παραπάνω μέσα μεταφοράς έχουν επίσης αποφασίσει στάσεις εργασίας την Κυριακή από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας, στο πλαίσιο της απεργίας που έχει κηρύξει η ΓΣΕΕ για τον εορτασμό της εργατικής Πρωτομαγιάς.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.