Quantcast
Μία ακόμη διάκριση για την οικογένεια της Yoleni’s! - enikonomia.gr
share

Μία ακόμη διάκριση για την οικογένεια της Yoleni’s!

δημοσιεύτηκε:

Μια ακόμα διάκριση απέσπασε η Yoleni’s το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό delicatessen, στο Business Angels Forum 2016. Της απονεμήθηκε το βραβείο του «Clear Investment Opportunity»! Στο Forum συμμετείχαν επιχειρηματικές ομάδες και νεοφυείς επιχειρήσεις έχοντας την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα επιχειρηματικά τους σχέδια σε Επιχειρηματικούς Αγγέλους και Επενδυτές, δίνοντας στην Ελληνική οικονομία την ελπίδα που της χρειάζεται.

Δηλώντας συμμετοχή στο Business Angels Forum ΙΙ, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Απριλίου, στο Εθνικών Ίδρυμα Ερευνών!

Το Yoleni’s, το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό delicatessen, προσφέρει τη δυνατότητα γνωριμίας και απόλαυσης των ελληνικών προϊόντων, τόσο στους Ευρωπαίους όσο και στους Αμερικανούς καταναλωτές δίνοντας τους την ευκαιρία να προμηθευτούν αυθεντικά προϊόντα από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Στα «ράφια» του φιλοξενούνται περισσότερα από 2.000 προϊόντα από 180 Έλληνες καταξιωμένους παραγωγούς, ενώ οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν μια μεγάλη ποικιλία συνθέσεων δώρου από τρόφιμα και ποτά, καθώς και πλούσιες πληροφορίες για την κάθε περιοχή, τοπικές συνταγές και τρόπους σερβιρίσματος.

H Yoleni’s στοχεύει όλο και πιο ψηλά υλοποιώντας το όραμά της, ώστε να γίνει πύλη προώθησης των ελληνικών παραδοσιακών προϊόντων σε όλο τον κόσμο, εξυπηρετώντας τους πελάτες της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, έχοντας ως αρχή την ελληνική φιλοξενία και τις ελληνικές γεύσεις. Σε μία περίοδο που είναι απαραίτητη η εξωστρέφεια για τη χώρα, η Yoleni’s συνεχίζει να στηρίζει την εξωστρέφεια και των ελληνικών παραδοσιακών τροφίμων και συμβάλλει στην ανάπτυξη των Ελλήνων παραγωγών, προχωρώντας στην υλοποίηση ενός φυσικού καταστήματος το καλοκαίρι του 2016 στο κέντρο της Αθήνας και πολύ σύντομα ανανεώνει την πλατφόρμα του www.yolenis.com!

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.