Ανακοινώθηκε πρόσφατα η έναρξη της συνεργασίας της Optima Pastry με την
Ιταλική εταιρία LAPED, που εξειδικεύεται στην παραγωγή ζαχαρόπαστας και
προϊόντων ζάχαρης. Πρόκειται για την ηγέτιδα εταιρία, παγκοσμίως, στη μετατροπή
της ζάχαρης σε ημιτελή προϊόντα που αποτελούν πρώτη ύλη για ζαχαροπλαστεία,
εργαστήρια αλλά και βιομηχανίες ζαχαροπλαστικής.
Η συνεργασία της Optima Pastry με τη LAPED συνίσταται στην εισαγωγή και
διακίνηση στην
Ελληνική αγορά ζαχαρόπαστας και πάστας μοντελισμού σε ένα ευρύ φάσμα
χρωμάτων, για τη δημιουργική διακόσμηση τουρτών, κέικ και άλλων γλυκισμάτων. Με
τα fondant και τις πάστες της LAPED –σε χρώμα κόκκινο, πράσινο, κίτρινο, μπλε,
μαύρο κ.α.- δεν υπάρχει όριο στη φαντασία!
Επίσης, στη γκάμα της Laped θα βρείτε: γλάσα, κρέμα ζαχαροπλαστικής,
ζάχαρη και κακάο που δεν υγρασιάζουν, ιμβερτοζάχαρο και ισομαλτιτόλη, αλλά και
διακοσμητική χονδρή ζάχαρη.
Υπενθυμίζεται ότι η ΟΠΤΙΜΑ Α.Ε. είναι η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία
στον χώρο των
τυροκομικών προϊόντων, ενώ δραστηριοποιείται και στον χώρο των πρώτων
υλών
ζαχαροπλαστικής, με το τμήμα Optima Pastry. Στο portfolio της
περιλαμβάνονται κορυφαία
brands, όπως HΠΕΙΡΟΣ, Dirollo, Kerrygold, Adoro, Ταλαγάνι κ.α.. Σημείο
αναφοράς στη φιλοσοφία και τη δραστηριότητα της ΟΠΤΙΜΑ είναι η ποιότητα, η
οποία διασφαλίζεται μέσω αυστηροτάτων διαδικασιών και εφαρμογής των πιο
εξελιγμένων διεθνών προτύπων.