Quantcast
Χρυσόγονος: Μία χώρα που βρίσκεται στο χείλος της χρεοκοπίας, δεν μπορεί να κάνει κάθε χρόνο εκλογές - enikonomia.gr
share

Χρυσόγονος: Μία χώρα που βρίσκεται στο χείλος της χρεοκοπίας, δεν μπορεί να κάνει κάθε χρόνο εκλογές

δημοσιεύτηκε:

Με κατηγορηματικό τρόπο απέρριψε το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών το φθινόπωρο ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κ. Χρυσόγονος, ο οποίος υποστήριξε ότι η συζήτηση αυτή δεν είναι σοβαρή.

«Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά περί εκλογών… Μια χώρα που βρίσκεται στο χείλος της χρεοκοπίας δεν μπορεί να κάνει κάθε χρόνο εκλογές.Η κυβέρνηση πρέπει να δουλέψει και να αποδώσει και με ευθύνη στον ελληνικό λαό να παραδώσει τη χώρα σε καλύτερη κατάσταση από αυτή που την παρέλαβε» τόνισε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Χρυσόγονος.

Όπως είπε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, η αναποτελεσματική φορολογική διοίκηση και η μεγάλης έκτασης παραοικονομία «αναγκάζει την κυβέρνηση να βγάζει τα έσοδα επιβάλλοντας ολοένα μεγαλύτερα και χειρότερα βάρη σε εκείνους που δεν μπορούν».

«Η κυβέρνηση έχει κάνει βήματα στην αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής, αλλά χρειάζονται περισσότερες και γρηγορότερες προσπάθειες.

Μην περιμένουμε πολλά πράγματα όποιος και αν είναι στην εξουσία χρειάζεται χρόνος» υποστήριξε ο κ.Χρυσόγονος, ο οποίος και αυτός με τη σειρά του (μετά το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Βέττα) εξέφρασε τη διαφωνία του με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Ν. Τόσκα με αφορμή την αντιπαράθεση για την εκκένωση από την αστυνομία κτηρίων που τελούσαν υπό κατάληψη στη Θεσσαλονίκη.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.