Quantcast
Folli Follie: Στα 97,4 εκατ. ευρώ τα ενοποιημένα κέρδη το α΄εξάμηνο - enikonomia.gr
share

Folli Follie: Στα 97,4 εκατ. ευρώ τα ενοποιημένα κέρδη το α΄εξάμηνο

δημοσιεύτηκε:

Στο ύψος των 97,4 εκατ. ευρώ ανήλθαν τα ενοποιημένα κέρδη μετά φόρους και δικαιώματα μειοψηφίας του ομίλου Folli Follie το α΄ εξάμηνο του 2016 έναντι επίσης κερδών ύψους 73,196 εκατ. ευρώ το α΄ εξάμηνο 2015.

Οπως υπογραμμίζεται στην εξαμηνιαία λογιστική κατάσταση της εισηγμένης: «οι αγορές της Ασίας και ο επιχειρηματικός κλάδος του κοσμήματος – αξεσουάρ – ρολόι θα συνεχίσουν να οδηγούν τα αποτελέσματα και τις προοπτικές του ομίλου».

Επίσης τονίζεται από τη Folli Follie ότι: «Η ορατότητα σχετικά με τις προοπτικές του κλάδου της αντιπροσώπευσης και διανομής επώνυμων μαρκών, καθώς και των πολυκαταστημάτων παραμένει περιορισμένη, λόγω της επιβολής των κεφαλαιακών ελέγχων και της συνεχόμενης μείωσης του διαθέσιμου εισοδήματος των Ελλήνων καταναλωτών από το τρίτο πρόγραμμα που συνομολογήθηκε μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και των εταίρων το 2015».

Ωστόσο, εκτιμά η διοίκηση ότι: « η κυρίαρχη θέση του ομίλου στην αγορά, η οικονομική ευρωστία καθώς και η όλο και αυξανόμενη δραστηριοποίησή μας σε άλλες αγορές θα έχει θετικό πρόσημο στα μεγέθη των επιχειρηματικών αυτών δραστηριοτήτων».

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.