Quantcast
Το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης της ΑΜΚ της Αστήρ Παλάς - enikonomia.gr
share

Το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης της ΑΜΚ της Αστήρ Παλάς

δημοσιεύτηκε:

Το χρονοδιάγραμμα της ολοκλήρωσης της ΑΜΚ δίδει στη δημοσιότητα η Αστήρ Παλάς, στο πλαίσιο του ενημερωτικού δελτίου που εγκρίθηκε στις 6 Οκτωβρίου από το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση στην Κατηγορία Χαμηλής Διασποράς της Οργανωμένης Αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών 17.222.516 νέων, κοινών, ονομαστικών μετοχών της εταιρείας.

Σημειώνεται πως οι εν λόγω μετοχές προήλθαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της με εισφορά εις είδος και κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων, σύμφωνα με τις αποφάσεις της από 08.07.2016 Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της.

Το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας αυξήθηκε κατά 51.667.548 ευρώ με την έκδοση και διάθεση 17.222.516 νέων, κοινών, άυλων, ονομαστικών μετά ψήφου μετοχών ονομαστικής αξίας 3 ευρώ η κάθε μία και με τιμή διάθεσης 5,005075913414742 ευρώ έκαστη, με εισφορά εις είδος α) του ακινήτου ιδιοκτησίας του “Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου Α.Ε.” εμβαδού 116.523,74 τ.μ., και β) του ακινήτου ιδιοκτησίας του Ελληνικού Δημοσίου εμβαδού 7.223,13 τ.μ. και το οποίο έχει μεταβιβαστεί στο “Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου Α.Ε.”, που βρίσκονται στο συγκρότημα “ΑΣΤΕΡΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ”, σύμφωνα με εκτίμηση των ακινήτων αυτών όπως ορίζει ο Κ.Ν. 2190/1920.

Το προβλεπόμενο χρονοδιάγραμμα της ολοκλήρωσης της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου είναι το ακόλουθο:

  • Ημερομηνία

    Γεγονός

  • 06.10

    Έγκριση Ενημερωτικού Δελτίου από το Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

  • 07.10

    Δημοσίευση της ανακοίνωσης για τη διάθεση του Ενημερωτικού Δελτίου στο ΗΔΤ και στον Τύπο.

  • 07.10

    Δημοσίευση του Ενημερωτικού Δελτίου.

  • 07.10

    Έγκριση από το Χ.Α. της εισαγωγής προς διαπραγμάτευση των νέων μετοχών της Εταιρείας.*

  • 11.10

    Ανακοίνωση στο Η.Δ.Τ., καθώς και στην ιστοσελίδα του Χ.Α. και της Εταιρείας για την ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών.

  • 13.10

    Έναρξη διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

* Τελεί υπό την αίρεση της Διοικούσας Επιτροπής Χρηματιστηριακών Αγορών του Χ.Α. κατά την ανωτέρω ημερομηνία.

Σημειώνεται ότι το παραπάνω χρονοδιάγραμμα εξαρτάται από αστάθμητους παράγοντες και ενδέχεται να μεταβληθεί. Θα υπάρξει ενημέρωση του επενδυτικού κοινού με σχετικές ανακοινώσεις και δημοσιοποιήσεις στο Ημερήσιο Δελτίο Τιμών, όπως προβλέπεται από τη σχετική νομοθεσία.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.