Quantcast
Τιμητικές διακρίσεις για τη Media Markt στα Lighthouse e-volution Αwards 2016 - enikonomia.gr
share

Τιμητικές διακρίσεις για τη Media Markt στα Lighthouse e-volution Αwards 2016

δημοσιεύτηκε:

H Μedia Markt απέσπασε 3 βραβεία στην τελετή απονομής των Lighthouse e-volution Αwards 2016, που έλαβαν χώρα την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου στο Μεγάρο Μουσικής Αθηνών.

Η εταιρεία έλαβε μία από τις σημαντικότερες διακρίσεις στην αγορά που δραστηριοποιείται, το Gold βραβείο στην κατηγορία Ηλεκτρονικά Καταστήματα – Προϊόντα. To γεγονός ότι το mediamarkt.gr αναδείχθηκε καλύτερο e-shop της κατηγορίας, αποδεικνύει την έμπρακτη εκτίμηση του κοινού και για το ηλεκτρονικό κατάστημα του brand.  Παράλληλα,  στην κατηγορία Πανκαναλικό Εμπόριο (Omnichannel Commerce) απέσπασε το Silver βραβείο, ενώ, διακρίθηκε και με το Bronze βραβείο στην κατηγορία Συνδυασμός Ψηφιακού & Φυσικού Καναλιού (Multi – Channel Commerce), βραβεία που αποτυπώνουν την έμφαση της Media Markt στη συνολική απολαυστική εμπειρία για τον καταναλωτή, από όποιο σημείο επιλέξει να συναναστραφεί με τη μάρκα.

Τα Lighthouse e-volution awards επιβραβεύουν τις βέλτιστες πρακτικές στο ηλεκτρονικό εμπόριο και το ηλεκτρονικό επιχειρείν. Τα βραβεία διοργανώθηκαν με μεγάλη επιτυχία για πέμπτη συνεχή χρονιά από την Boussias Communications και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου, ELTRUN, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, υπό την αιγίδα του GRECA.

Οι συγκεκριμένες διακρίσεις αποτελούν αναγνώριση της διαρκούς προσπάθειας της Media Markt να παρέχει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στους καταναλωτές, προσφέροντας τις πιο εξελιγμένες επιλογές σε είδη ηλεκτρικών – ηλεκτρονικών συσκευών, στις καλύτερες τιμές της αγοράς, τόσο στα φυσικά της καταστήματα όσο και στο e-shop.

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ MEDIA-SATURN

 

Με καθαρά έσοδα ύψους 21 δισεκατομμυρίων ευρώ και προσωπικό που το 2013/14 υπερέβαινε τα 65.000 άτομα, ο Όμιλος εταιρειών Media-Saturn, με κύρια μέτοχο τη METRO AG, δραστηριοποιείται σε 15 χώρες. H Media Markt και η Saturn, τα κορυφαία καταστήματα λιανικής πώλησης ηλεκτρονικών συσκευών ευρείας κατανάλωσης στη Γερμανία και την Ευρώπη, ανήκουν στον όμιλο Media-Saturn-Holding GmbH. Η επιτυχία των δύο εταιρειών λιανικής, οι οποίες διαθέτουν περισσότερα από 990 καταστήματα σε 15 χώρες, βασίζεται στη μοναδική επιλογή επώνυμων προϊόντων σε χαμηλές τιμές, στο εξειδικευμένο προσωπικό, την εξαιρετική εξυπηρέτηση, τη χαρακτηριστική διαφημιστική παρουσία και την αποκεντρωμένη οργανωτική δομή. Κάθε γενικός διευθυντής είναι μέτοχος στο δικό του κατάστημα, και ως εκ τούτου είναι υπεύθυνος για τα προϊόντα που προσφέρονται, καθώς και για την τιμολόγηση, το προσωπικό και την προώθηση αυτών.

Οι εταιρείες Media Markt και Saturn έχουν ανεξάρτητη διαχείριση η μια από την άλλη και είναι ανταγωνιστικές εταιρείες λιανικής. Και οι δυο εταιρείες αναπτύσσονται διεθνώς ως Multichannel καταστήματα. Τον Ιούλιο του 2011, ο Όμιλος εταιρειών Media-Saturn απέκτησε την εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου Redcoon, η οποία δραστηριοποιείται σε 10 ευρωπαϊκές χώρες, καθώς και τη ρωσική εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου 003.ru  από τον Ιούλιο του 2012.

Περισσότερες πληροφορίες για τον Όμιλο εταιρειών Media-Saturn θα βρείτε στη διεύθυνση www.media-saturn.com

 

 Στη φωτογραφία διακρίνονται από αριστερά προς δεξιά: Άνθιμος Χατζηκυριάκου: Head of E-Commerce, Media Markt, Δημήτρης Κατραβάς: CEO, Media Saturn, Κορίνα Παλαμίδη: Head of E-Commerce, Media Markt, Σπύρος Ξένος: CFO, Media Saturn, Λάρα Κάλφα: Head of HR and Payroll, Media Saturn

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.