Quantcast
Μόνος στο υπουργείο, γράφει–σβήνει το νομοσχέδιο ο Γιώργος Κατρούγκαλος - enikonomia.gr
share

Μόνος στο υπουργείο, γράφει–σβήνει το νομοσχέδιο ο Γιώργος Κατρούγκαλος

δημοσιεύτηκε:

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η συγγραφή του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό που θα δοθεί στους εκπροσώπους των δανειστών για συζήτηση και που θα κατατεθεί τέλη Ιανουαρίου –ίσως και αρχές Φεβρουαρίου– στη Βουλή προς ψήφιση, αφού προηγουμένως θα υπάρξει και διαβούλευση με τους φορείς.

Ρεπορτάζ: Σκουρής Βασίλης

Τη συγγραφή του νομοσχεδίου έχει αναλάβει ο ίδιος ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος, που παρέμεινε στην Αθήνα τις ημέρες των εορτών, με τη συνδρομή του υφυπουργού, Αναστάσιου Πετρόπουλου και του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου, Νίκου Φράγκου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Real.gr, για την ολοκλήρωση του νομοσχεδίου απομένουν οι τελευταίες πινελιές που αφορούν πρωτίστως τεχνητά θέματα ενοποίησης των ασφαλιστικών ταμείων σε ένα. 

Εν τω μεταξύ, μαραθώνιο επαφών και συναντήσεων με τους επικεφαλής των δανειστών προγραμματίζει, προκειμένου να μην μειωθούν οι συντάξεις, ο Αλέξης Τσίπρας, με στόχο να κλείσει έως τις αρχές της Ανοιξης η αξιολόγηση και, εν συνεχεία, από το καλοκαίρι, όπως πιστεύει, η χώρα και η οικονομία να βγουν στο «ξέφωτο».


Διαβάστε Περισσότερα στη Real.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.