Quantcast
Motor Oil: Έκδοση πενταετούς ομολόγου ύψους 350 εκατ. ευρώ - enikonomia.gr
share

Motor Oil: Έκδοση πενταετούς ομολόγου ύψους 350 εκατ. ευρώ

δημοσιεύτηκε:

Σε έκδοση πενταετούς ομολόγου ύψους 350 εκατ. ευρώ πρόκειται να προχωρήσει η Motor Oil με σκοπό την αποπληρωμή υφιστάμενων ομολόγων.

Οπως ανακοίνωσε χθες η εισηγμένη εταιρεία, θα γίνει αίτηση για την εισαγωγή και διαπραγμάτευση των νέων ομολογιών στην αγορά Global Exchange Market (GEM) του Χρηματιστηρίου της Ιρλανδίας (Irish Stock Exchange).

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, εκδότης των ομολογιών θα είναι η Motor Oil Finance Plc –κατά 100% θυγατρική εταιρεία της Motor Oil– η οποία ιδρύθηκε σύμφωνα με τους νόμους των Αγγλίας και Ουαλίας.

Το ύψος της προσφοράς καθώς και το επιτόκιο των ομολογιών θα καθοριστούν μέσω της διαδικασίας βιβλίου υποβολής προσφορών και θα ανακοινωθούν μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας τις προσεχείς ημέρες. Γενικός συντονιστής και συνδιαχειριστής του βιβλίου προσφορών της έκδοσης έχει οριστεί η HSBC.

Επίσης η Alpha Bank, η Citigroup Global Markets Limited, η Credit Suisse Securities (Europe) Limited, η Goldman Sachs International, η ING Bank N.V., η Εθνική Τράπεζα και η Τράπεζα Πειραιώς έχουν οριστεί συνδιαχειριστές του βιβλίου προσφορών (Joint Bookrunners).

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.