Quantcast
Πασίγνωστη τραγουδίστρια "βρίσκεται στο πλευρό" των φτωχών χωρών- ΦΩΤΟ - enikonomia.gr
share

Πασίγνωστη τραγουδίστρια “βρίσκεται στο πλευρό” των φτωχών χωρών- ΦΩΤΟ

δημοσιεύτηκε:

Η γνωστή τραγουδίστρια, Ριάνα τουιτάρει σε διάφορους πρωθυπουργούς του πλανήτη μεταξύ αυτών και στον πρόεδρο της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν προκειμένου να στηρίξουν οικονομικά τον διεθνή οργανισμό για τη διευκόλυνση της πρόσβασης στην εκπαίδευση των παιδιών στις μη προνομιούχες χώρες”Global Partnership for Education”.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ, η πρώην πρωθυπουργός της Αυστραλίας, Τζούλια Γκίλαρντ είναι από το 2014 πρόεδρος του Global Partnership for Education.Η Γκίλαρντ είναι φίλη της Ριάνα και η ποπ τραγουδίστρια είναι εκπρόσωπος του ιδρύματος.

Επιπλέον επισημαίνεται ότι, η Ριάνα και ο Μακρόν τώρα είναι οι οικοδεσπότες συνεδρίου του οργανισμού στο Ντακάρ της Σενεγάλης, οι εργασίες του οποίου ξεκίνησαν πρόσφατα.


Μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι, η τραγουδίστρια από τα Μπαρμπέιντος έχει ιδρύσει εδώ και έξι χρόνια τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό που προωθεί και δίνει υποτροφίες σε όλον τον κόσμο,”Clara Lionel Foundation”.Η τραγουδίστρια ξεκίνησε να «πολιορκεί» τον Γάλλο Πρόεδρο από τον Ιούνιο του 2017. Η «πολιορκία» της ήταν αποτελεσματική και ο Μακρόν ταξίδεψε – για το συνέδριο – στη “Μαύρη” Ήπειρο για έκτη φορά, μετά την εκλογή του τον Μάιο του 2017.

Αξιοσημείωτο είναι δε ότι, ο λογαριασμός της τραγουδίστριας του «Work» στο twitter έχει συνολικά 86 εκατομμύρια followers και η Ριάνα τον χρησιμοποιεί για να συγκινήσει ηγέτες (όπως τον Τζάστιν Τριντό του Καναδά, τον Μαουρίσιο Μάκρι της Αργεντινής). Ακόμη και η Τερέζα Μέι της Βρετανίας έχει δεχθεί ανάλογο tweet από τη Ριάνα.

Επιπλέον η γνωστή τραγουδίστρια ζήτησε από τον πρωθυπουργό της Αυστραλίας, Μάλκολμ Τέρνμπουλ και την υπουργό Εξωτερικών της χώρας, Τζούλι Μπίσοπ να υποσχεθούν πως θα δώσουν 200 εκατομμύρια δολάρια στο Global Partnership for Education.

Ακολουθούν τα tweets της Ριάνα για το παραπάνω θέμα προς τον Μακρόν, Τέρνμπουλ και Μέι:


Πηγή ΦΩΤΟ:Reuters

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.