Quantcast
Ελληνική επιχειρηματική αποστολή σε Κάιρο και Τζέντα από 05 έως 10 Μαρτίου 2016 - enikonomia.gr
share

Ελληνική επιχειρηματική αποστολή σε Κάιρο και Τζέντα από 05 έως 10 Μαρτίου 2016

δημοσιεύτηκε:

Το Άραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο Εμπορίου και Αναπτύξεως, στα πλαίσια του προγράμματος δράσης του για το 2016, στοχεύοντας στη σύσφιξη των εμποροοικονομικών σχέσεων και την εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων στις Αραβικές χώρες, με χαρά σας ανακοινώνει τη διοργάνωση Επιχειρηματικής Αποστολής στο Κάιρο της Αιγύπτου και τη Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας σε συνεργασία με τις Ενώσεις Επιμελητηρίων, τα τοπικά Εμπορικά και Βιομηχανικά Επιμελητήρια και τις Ελληνικές Πρεσβείες στις προαναφερόμενες χώρες, από 05-10 Μαρτίου 2016.

Οι αγορές της Αιγύπτου και της Σαουδικής Αραβίας είναι από τις πλέον ανερχόμενες αγορές στον Αραβικό κόσμο, μεγάλης σπουδαιότητας και με ποικίλες καταναλωτικές και επενδυτικές ευκαιρίες. Το Άραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο σας ανοίγει τις πύλες τους. ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ!

Δηλώσεις συμμετοχής δεκτές έως και Παρασκευή 05 Φεβρουαρίου 2016

Με την ευκαιρία αυτή σας ενημερώνουμε ότι το Α.Ε.Ε., παράλληλα με την αποστολή στη Σ. Αραβία, σε συντονισμό και συνεργασία με την Enterprise Greece, θα λάβει μέρος, με δικό του περίπτερο, στην Διεθνή Έκθεση The Big 5 Saudi, μία από τις μεγαλύτερες στο είδος της εκθέσεις στη Μέση Ανατολή, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας, 7-10 Μαρτίου 2016. Πρόκειται για μία πολύ καλή ευκαιρία προώθησης των επιχειρήσεων που εντάσσονται στους τομείς κατασκευών, εργολαβιών, μηχανικής, και δομικών υλικών (ιστοσελίδα έκθεσης: www.thebig5saudi.com).

Σημειώνεται πως η παρουσία εκπροσώπου της επιχείρησης στην Έκθεση δεν είναι απαραίτητη.

Για τα μέλη του Επιμελητηρίου που δεν θα συμμετάσχουν στην αποστολή αλλά ενδιαφέρονται να εκπροσωπηθούν αποκλειστικά μέσω του Α.Ε.Ε. στην έκθεση Big 5 Saudi, το Επιμελητήριό μας θα αναλάβει για λογαριασμό τους να διανείμει το έντυπο υλικό που θα πρέπει να αποσταλεί στα γραφεία μας συσκευασμένο σε μία (1) κούτα Α4, το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 18/02/16.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.