Quantcast
Απονομή βραβείων «Βιώσιμης-Καινοτόμου και Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας 2016» - enikonomia.gr
share

Απονομή βραβείων «Βιώσιμης-Καινοτόμου και Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας 2016»

δημοσιεύτηκε:

Μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου 2016 μπορούν να υποβάλλουν αίτηση οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις προκειμένου να συμμετέχουν στην τελετή απονομής βραβείων «Βιώσιμης-Καινοτόμου και Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας» που θα τελεστεί υπό την αιγίδα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Στην εκδήλωση αυτή μπορούν να λάβουν μέρος τα μέλη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών αλλά και οι επιχειρήσεις που ανήκουν στις ακόλουθες κατηγορίες: Ελεύθεροι επαγγελματίες, μικρές επιχειρήσεις (που απασχολούν από 1εως 9 εργαζόμενους), μικρές επιχειρήσεις (που απασχολούν από 10 εως 49 εργαζόμενους).

Στον διαγωνισμό θα δοθούν συνολικά 15 βραβεία: πέντε βραβεία θα απονεμηθούν στους ελεύθερους επαγγελματίες, πέντε βραβεία στους μικρούς επιχειρηματίες και πέντε βραβεία στους πολύ μικρούς επιχειρηματίες, που απασχολούν ελάχιστο προσωπικό.

Οι επιχειρήσεις που θα διακριθούν θα πρέπει να ανήκουν σε διαφορετικούς κλάδους επιχειρηματικής δραστηριότητας του τομέα παροχής υπηρεσιών, για να διασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή κλαδική εκπροσώπηση στα βραβεία.

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο θα απονείμει άλλα πέντε βραβεία, εκτός συναγωνισμού, στους ανωτέρω πέντε τομείς (ένα για κάθε τομέα), σε επιχειρήσεις που έχουν διακριθεί σε πανελλαδικό επίπεδο.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.