Quantcast
Δεκαπέντε ελληνικές επιχειρήσεις σε δύο διεθνείς εμπορικές εκθέσεις το 2016 - enikonomia.gr
share

Δεκαπέντε ελληνικές επιχειρήσεις σε δύο διεθνείς εμπορικές εκθέσεις το 2016

δημοσιεύτηκε:

Δεκαπέντε ελληνικές επιχειρήσεις συμμετείχαν στη διεθνή εμπορική έκθεση γλυκών και ζαχαρωδών στην «46η ISM 2016» και στη μοναδική διεθνή έκθεση που καλύπτει όλο το φάσμα των συστατικών και της συσκευασίας «PROSWEETS 2016».

Ειδικότερα, στο ελληνικό περίπτερο των εκθέσεων φιλοξενήθηκαν παρουσίες,όπως: η ELBISCO, η ΤΣΑΤΣΑΚΗΣ-BAKING STORIES, η CANDIA NUTS και η NESTLE HELLAS, η DEAR CRETE, η AMBROSIA ενώ στην ομάδα των εκθετών για φέτος προστέθηκαν νέες εξαγωγικές εταιρείες όπως η ΜΕΛΙΓΥΡΙΣ – Στεφανάκης Μανώλης, LA MAISON DES GLACES – Ποταμιάνος ΟΕ, ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ – Χαλβάς ΟΛΥΜΠΟΣ, ΜΕΛΙΤΡΟΠΟΝ, WISH – HEALTHY NUTRITIONAL PRODUCTS .Ενώ στην PROSWEETS συμμετείχε και φέτος η εταιρεία ΜΕΤΡΟΝ με προτάσεις συσκευασίας.

Πάντως στην έκθεση προσήλθαν περισσότεροι από 38.000 επισκέπτες από146 χώρες,εκ των οποίων το 67% προήλθε από διεθνείς αγορές πέραν της Γερμανίας, ενώ 1.600 ήταν ο αριθμός των εκθετών της έκθεσης που προερχόταν από 65 χώρες.

Ακόμη αύξηση σημείωσε ο αριθμός των αγοραστών της έκθεσης που προέρχονταν κυρίως από τη Βόρειο Αμερική, αλλά συγχρόνως αυξήθηκε και ο αριθμός των επισκεπτών που προέρχονταν από χώρες της Ασίας,της Αφρικής και της Ανατολικής Μεσογείου.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.