Quantcast
Η Realnews σήμερα - enikonomia.gr
share

Η Realnews σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Οι νεκροί ζητούν απαντήσεις» σε 15 ερωτήματα – φωτιά για μια τραγωδία, κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews.

Φάκελος 20 σελίδων με αποκαλυπτικά ρεπορτάζ και μαρτυρίες για την καταστροφή στην ανατολική Αττική.

– «Ρωτούσαμε για εκκένωση και μας έλεγαν περιμένετε». Ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του δήμου Μαραθώνα, Βάιος Θανασιάς, αποκαλύπτει στην «R» τα δραματικά τηλεφωνήματα με την Πυροσβεστική, την Αστυνομία και την Περιφέρεια λίγο πριν από την καταστροφή.

– Η «R» φέρνει στο φως το σχέδιο της Πολιτικής Προστασίας του δήμου Μαραθώνα που καταρτίστηκε τον Φεβρουάριο του 2018 και δεν προβλέπει διαδικασίες εκκένωσης της περιοχής.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Συγκλονιστικές μαρτυρίες ανθρώπων που επιβίωσαν από την πύρινη λαίλαπα.

– «Φτάναμε στις ακτές και ακούγαμε τις κραυγές του κόσμου». Μιλά στην «R» η 20χρονη Ναταλία Αθηναίου, που έσωσε παιδάκια και ηλικιωμένους από τη θάλασσα.

– Νίκος Γιαννής, επικεφαλής εθελοντών Νέου Βουτζά: «30 χρόνια ζούσαμε με τον φόβο μιας μεγάλης πυρκαγιάς».

– Ηλίας Ψινάκης, δήμαρχος Μαραθώνα: «Κάποια στιγμή θα τα βγάλω όλα στη φόρα».

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Αναζητούν στέγη για τον έρωτά τους. Τόνια Σωτηροπούλου – Κωστής Μαραβέγιας: Ετοιμοι να μείνουν μαζί. Η εκθαμβωτική ηθοποιός και ο ικανός τραγουδοποιός αποφάσισαν να συγκατοικήσουν και ο φιλικός τους κύκλος υποστηρίζει ότι προχωρούν σοβαρά.

– «Δεν θα παίξω τη Λάσκαρη». «Θα υποδυθώ τον ρόλο που κρατούσε εκείνη στο “Μαριχουάνα στοπ”», ξεκαθαρίζει στην «R» η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ενώ τονίζει πως είναι μόνη, παρά τα δημοσιεύματα που της… χρεώνουν διάφορους «μνηστήρες».

– «Φοβάμαι το κακό μάτι». Η λαμπερή τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου εξηγεί γιατί δεν θέλει να αποκαλύψει την ταυτότητα του άντρα που της έχει κλέψει την καρδιά.

-Τίτλοι τέλους για Γιάννη – Σοφία. Ο ηθοποιός Γ. Χατζηγεωργίου και η χορεύτρια Σ. Κρανιά έριξαν αθόρυβα την αυλαία της πολυσυζητημένης σχέσης τους.

– Εργένικο καλοκαίρι. Η Μαίρη Συνατσάκη κάνει διακοπές με φίλους της στις Κυκλάδες μετά τον χωρισμό της από τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη.

– Ιβάν Σβιτάιλο – Σταυριάνα Γαρνάβου: Γάμος όχι, παιδί ναι.

– Παντού μαζί. Η Χριστίνα Πολίτη είναι αχώριστη με τον σύντροφό της Κώστα Σπυρόπουλο, τον οποίο ακολουθεί στην περιοδεία της «Μαντάμ Σουσούς».



share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.