Quantcast
Το Εκπαιδευτικό σεμινάριο του SETE Training - enikonomia.gr
share

Το Εκπαιδευτικό σεμινάριο του SETE Training

δημοσιεύτηκε:

Εκπαιδευτικό σεμινάριο «Στελέχωση και Διαχείριση Απόδοσης» θα πραγματοποιήσει στις 22, 23, 29 Φεβρουαρίου 2016 έως 1 Μαρτίου 2016 το SETE Training σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεων Επιχειρήσεων στην Αθήνα.

Οι ημερομηνίες από τις 22 έως 23 Φεβρουαρίου 2016 ισχύουν για  άτομα στελέχωσης (Από το Α έως το Ω), ενώ τα σεμινάρια για «Συστήματα διαχείρισης Απόδοσης & Πειθαρχικής Διαδικασίας» θα πραγματοποιηθούν από τις 29 Φεβρουαρίου 2016 έως 1 Μαρτίου 2016.

Πρόκειται για το ολοκληρωμένο σεμινάριο, το οποίο θα διαρκέσει τέσσερις ημέρες και θα απευθύνεται σε στελέχη ανθρώπινου δυναμικού, διευθυντές τουριστικών επιχειρήσεων και προϊσταμένους που εμπλέκονται ενεργά στην στελέχωση των επιχειρήσεων και την διαδικασία αξιολόγησης συνεργατών.

Με το πέρας του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση:    

Να βελτιώσουν την γενικότερη διαδικασία πρόσληψης εργαζομένων που ακολουθούν στις επιχειρήσεις τους.

Να προσελκύσουν ταλέντα μέσα από πρωτοποριακές τακτικές προσέλκυσης και επιλογής νέων στελεχών.       

Να υλοποιήσουν οι ίδιοι πρακτική άσκηση σε τεχνικές συνεντεύξεων, ώστε να βελτιώσουν και να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους ως υπεύθυνοι συνεντεύξεων – συμπεριλαμβάνοντας και το άνοιγμα και κλείσιμο της συνάντησης συνεργασίας για την συνέντευξη.        

 Να κατανοήσουν πώς να ρωτούν τις κατάλληλες ερωτήσεις ώστε να συγκεντρώνουν τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζονται.     

Να αποφεύγουν τις «παγίδες» μίας συνέντευξης —Πολιτική Εργοδοσίας Ίσων Ευκαιριών (ΕΙΕ)·       

 Να ερμηνεύσουν την επιρροή των προκλήσεων από την  διαδικασία εύρεσης νέων στελεχών στην  διαδικασία πρόσληψης.       

 Να προσδιορίσουν κατηγορίες για «Διερεύνηση» και «Παράκαμψη» κατά την διαδικασία μίας συνέντευξης για να βρουν το «Τέλειο Πακέτο»     

αλλά και να προσδιορίσουν τα στοιχεία εκείνα που συντελούν στο να καταλήξουν σε μία στοιχειοθετημένη απόφαση.

Αξιοσημείωτο είναι ότι οι συμμετέχοντες του σεμιναρίου θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν περαιτέρω για τους διαφορετικούς τύπους «Performance Management Proces» αλλά και να υιοθετήσουν αυτό που αρμόζει περισσότερο στην επιχείρησή τους. Ακόμη οι συμμετέχοντες έχουν την επιλογή να παρακολουθήσουν το σεμινάριο ως πακέτο (Στελέχωση και Διαχείριση της Απόδοσης) ή να επιλέξουν την θεματολογία που επιθυμούν (Από το Α έως το Ω της στελέχωσης  / Συστήματα διαχείρισης Απόδοσης & Πειθαρχική Διαδικασία).

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.